Menu

Haarstudio Belleza

Coiffure - Colorist - Barbier

Menu

L'ANZA - Healing Haircare

09 398 49 29

Proud to wear L'ANZA

Je haar is je trots. Dus kies je voor een professioneel en innovatief merk dat - als enige! - Healing Haircare biedt en je haar echt van binnenuit herstelt. Met krachtige formules vol keratine die gelijk is aan het haar.

Vol exlusieve botanische extracten en andere pure, natuurlijke ingrediënten. En 100% vrij van belastende stoffen, zoals sulfaten. Vertrouw op een merk dat je haar - en de aarde - mooi en gezond houdt.

Highest performing products

De enige haarverzorging die Healing Haircare biedt

De kracht van L'ANZA zit 'm in het Keratin Healing System. Dit exclusieve systeem - met keratine aminozuren, moerasbloedzaad complex en Moisture Retain Complex - vult de essentiële voedingsstoffen in het haar aan, zoals proteïnen, vocht en mineralen. Dankzij de nanotechnologie dringen de herstellende ingrediënten tot diep in het haar binnen, waar het van binnenuit wordt opgebouwd. Triple UV Protection beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Alle producten van L'ANZA zijn gluten- en parabenenvrij of parabenenveilig. De shampoos zijn bovendien vrij van sulfaten en sodiumchloride, waardoor ze effectief en toch mild zijn.

Earth friendly

Benut de helende kract van de natuur

L'ANZA selecteert de meest waardevolle, wilde planten uit duurzame bossen, jungles en wouden wereldwijd. Deze organische, niet-genetisch gemanipuleerde (GMO-vrije) planten bieden de grootste mogelijke zuiverheid en werkzaamheid, zoals alleen de natuur die kent. Hun ongeevenaarde bevolking die de bossen en hernieuwbare bronnen beschermen. L'ANZA is immers tegen ontbossing en pleit voor een duurzame realtie met de natuur. Dat betekent ook: hoe minder herbiciden, pesticiden en kunstmest, hoe gezonder onze planeet.

Bezoek zeker ook de website van L'ANZA.

Op deze site kunt u meer info over de producten raadplegen.